HUR SKAFFAR JAG EN FÖRMÅNSCYKEL?

SÅ HITTAR DU DIN CYKEL

Vi hjälper dig hitta den cykel du vill ha, så länge det är en kvalitetcykel från ett hållbart erkänt märke.

Det enklaste sättet är genom våra lokala partnerbutiker. Då kan du i princip gå in och provcykla i butik och ta med den hem direkt.

Hämta din cykel från en fysisk butik eller beställ online. Kom ihåg att kontakta den butiken och berätta att du beställer en Vapaus cykel. De guidar dig genom resten av beställningen.

LOKALA PARTNERBUTIKER

Hittar du inte din drömförmånscykel i någon butik? Du kan också beställa via av våra internationella partnerbutiker och beställ den via Vapaus portal. Fasta leveranskostnader och inga extrakostnader.

INTERNATIONELLA PARTNERBUTIKER

Letar du efter en riktigt bra deal på en premiumcykel så kan du även välja en av våra återanvända cyklar. Dessa har ofta rullat bara ett par månader. Det är vi själva på Vapaus som äger dessa och har gjort utförlig grundlig inspektion och service på dem. Dessa är i euros men du kan skicka förfrågan (via beställningsformulär) om du hittar något intressant så får du prisuppgift i kronor.

ÅTERANVÄNDA CYKLAR

Hittar du inte cykeln du vill ha via så skickar du förfrågan via detta formulär. Obs, du måste ha ett registrerat och godkänt konto kopplat till en arbetsgivare för att vi ska kunna svara på din order.

BESTÄLLNINGSFORMULÄR

 

LOKALA PARTNERBUTIKER

Ogillar du att vänta? Beställ på plats direkt efter provcykling via våra lokala partnerbutiker!

Tveka inte att kontakta butiken och berätta att du är redo för en Vapaus cykel. De hjälper dig med allt du behöver för att komma igång med din cykelförmån!
 

VÅRA KUNDER FÖRTJÄNAR DET BÄSTA!

Vi kan med gott samvete säga att vi är stolta över att erbjuda den bästa och mest användarvänliga förmånscykeltjänsten på marknaden. Därför är vi noga med att välja partners som delar våra värderingar och som alltid strävar efter högsta kvalitet.

Vi blundar aldrig för vad som är viktigt för oss och planeten. Därför vill vi att våra partners har hög standard kring hållbarhet både vad gäller cyklars kvalité och deras verksamhet. Vår affärsmodell hänger på det.

Guide för arbetsgivare

Ladda ner vår guide för att lära dig mer om hur vår tjänst och förmånscyklar fungerar i detalj.

KONTAKT

Är du anställd som vill ha tips inför beställning eller har frågor kring ditt avtal?

Kontakta oss på: cyklar@vapaus.io

Vill du göra en beställning på cykel som finns online? Skicka din förfrågan och bekfräfta sedan ordern  i Vapaus portal.